Belépés
Sárgadinnyés ételek
... tejjel, 10 dkg szitán áttört sárgadinnyével kikeverjük. A többi forrásban levő tejhez öntve, folyton keverve besűrítjük, kiforraljuk. Hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. Még melegen a tortalapra öntjük. Ha kihűlt, sárgadinnyeszeletekkel körberakjuk és bevonjuk zselével. Tejszínhabbal díszítjük.
Sárgadinnyés gyümölcssaláta
1 kg sárgadinnye húsát hámozás után szeletekre v...
2014-11-13 12:49:55
Mandulahabos torta
... Rama

Elkészítés

A tésztához valókból lágy, omlós tésztát gyúrunk. A tejfölből csak annyit, amennyit felvesz a tészta, de maradjon lágy. Ezután kétfelé osztjuk, egyenként 23 centi átmérőjű tortalapra nyújtjuk (lapítjuk), majd közepesen forró sütőben, kb. 170 fokon, 10-12 perc alatt szép világosra sütjük. Mindkét lapot egyenletesen megrakjuk gyümölccsel, és por...
2014-01-07 13:53:18
Puncstorta recept
...
A töltelékhez való piskótalapot kockázzuk fel, majd tegyük bele egy edénybe, öntsük hozzá a mazsolát és öntsük le a sziruppal, végül jól keverjük össze.
A barackízzel bekent tortalapra helyezzük vissza a tortaforma keretet és erre halmozzuk fel a beízesített tölteléket.
Egyenletesen halmozzuk, rá, majd a másik tortalappal fedjük be, jól nyomkodjuk le és egy éjsza...
2012-07-05 17:13:32
körtetorta No Saltytól
... főzőlevét félretesszük), botmixerrel enyhén pürésítjük, és hűlni hagyjuk.
Ha a körte kihűlt, elkeverjük a mascarponéval, 2 ek főzőlével, a zselatin fix-szel, a kész körtekrémet a tortalapra simítjuk, és hűtőbe tesszük annyi időre, amíg a krém megdermed.
Az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk, kicsit hűlni hagyjuk, majd belefortgatjuk a mascarponét, és ízlés szerinti me...
2011-09-16 11:01:39
x
... a borral és az ecettel együtt a hagymához adjuk. állandóan kevergetve felforraljuk, és addig főzzük, míg a fele lé elfő. Belekeverjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, és a kész tortalapra öntjük. Rögtön tálaljuk.
Zöldsalátával kínálhatjuk.
#203
2009. március 18. 16:41
Válaszolj!
Üzenet törlése






J...
2011-03-20 08:45:28
x
... a borral és az ecettel együtt a hagymához adjuk. állandóan kevergetve felforraljuk, és addig főzzük, míg a fele lé elfő. Belekeverjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, és a kész tortalapra öntjük. Rögtön tálaljuk.
Zöldsalátával kínálhatjuk.
#367
2009. április 9. 07:32
Válaszolj!
Üzenet törlése






Ju...
2011-03-19 18:34:41
Tojáslikőrös vaníliatorta
... dkg cukorral együtt 4 evőkanál vízben csomómentesre keverjük. A befőttlevet felforraljuk. Belevegyítjük a feloldott pudingport, felforraljuk, és beleforgatjuk a befőttet. A kompótot a tortalapra halmozzuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Hideg vízzel 12 g zselatint elkeverünk. Alacsony hőfokon feloldjuk, és a likőrrel összekeverjük. A tejfölt a vaníliás cukorral és a maradék cuko...
2010-05-25 18:56:24
Ribizlis-epres torta
... tejszínt összekeverjük a habfixálóval és a maradék cukorral, majd kemény habbá felverjük és egy csillagcsővel ellátott nyomózsákba töltjük. Az így elkészített hab háromnegyedét a harmadik tortalapra nyomjuk. A megkent tortalapokat egymásra helyezzük oly módon, hogy a tejszínnel megkent középen legyen (gyümölcsös-tejszínes-gyümölcsös). Az epret megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegt...
2010-03-31 14:59:57
Ribizlis-epres torta
... tejszínt összekeverjük a habfixálóval és a maradék cukorral, majd kemény habbá felverjük és egy csillagcsővel ellátott nyomózsákba töltjük. Az így elkészített hab háromnegyedét a harmadik tortalapra nyomjuk. A megkent tortalapokat egymásra helyezzük oly módon, hogy a tejszínnel megkent középen legyen (gyümölcsös-tejszínes-gyümölcsös). Az epret megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegt...
2010-03-11 16:05:34
Receptek
... dkg cukorral együtt 4 evőkanál vízben csomómentesre keverjük. A befőttlevet felforraljuk. Belevegyítjük a feloldott pudingport, felforraljuk, és beleforgatjuk a befőttet. A kompótot a tortalapra halmozzuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Hideg vízzel 12 g zselatint elkeverünk. Alacsony hőfokon feloldjuk, és a likőrrel összekeverjük. A tejfölt a vaníliás cukorral és a maradék cuko...
2010-01-11 02:28:20
1 2 
Címkék: többi forrásban, felvert tojásfehérjét, tortalapra öntjük, tésztához valókból, tejfölből csak, töltelékhez való, barackízzel bekent, tortaforma keretet, beízesített tölteléket, másik tortalappal, körte kihűlt, zselatin fix-szel, kész körtekrémet, tortalapra simítjuk, krém megdermed, ecettel együtt, hagymához adjuk, kész tortalapra, befőttlevet felforraljuk, feloldott pudingport, tortalapra halmozzuk, likőrrel összekeverjük, vaníliás cukorral, maradék cuko, maradék cukorral, csillagcsővel ellátott, harmadik tortalapra, megkent tortalapokat, tejszínnel megkent, epret megtisztítjuk, sárgadinnyével, belefortgatjuk, gyümölcssaláta, mascarponéval, csillagcsővel, összekeverjük, tojásfehérjét, csomómentesre, megolvasztjuk, beleforgatjuk, megtisztítjuk, belevegyítjük, háromnegyedét, tejszínhabbal, zöldsalátával, sárgadinnyés, habfixálóval, felforraljuk, tortalapokat, egyenletesen, mandulahabos, félretesszük, piskótalapot, belekeverjük, tojáslikőrös, vaníliatorta, étcsokoládét, tortalappal, nyomózsákba, barackízzel,
© 2013 TVN.HU Kft.